• Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis
 • Nederlands Cortenstaal
 • 4 jaar garantie
 • Gratis verzenden

Buitenhaard

Fik Buitenhaarden, dé expert voor jouw buitenhaard

Heb je een nieuwe tuin en wil je daarin graag een stijlvolle buitenhaard plaatsen? Logisch, want een haard voor buiten geeft onmiskenbaar een sfeerverhogend effect aan jouw tuin en in feite aan jouw woning als geheel. Bij Fik Buitenhaarden weten wij dat maar al te goed. Daarbij verliezen wij niet het feit uit het oog dat elke tuin, of elke buitengelegenheid, een eigen en unieke vormgeving heeft. Bij elke tuin past dan ook weer een andere haard voor buiten het best. Gelukkig zijn wij bij Fik Buitenhaarden expert in het ontwikkelen van maatwerk. Dit geldt voor al onze producten, dus ook voor jouw stalen buitenhaard. Voor een groot deel kan je jouw buitenhaard dan ook zelf samenstellen, zodat deze perfect zal passen bij jouw persoonlijkheid én bij de tuin waarin de haard aangelegd zal worden. Optimaal genot tijdens lange buitenavonden in de lente, de zomer en het najaar is op deze manier gewaarborgd. Met familie en vrienden kun je straks dan ook lang terugkijken op onvergetelijke tuinavonden. Heb je belangstelling? Kijk dan eens rond in de collectie van Fik Buitenhaarden om te weten wat wij als producent en leverancier te bieden hebben. Neem contact met ons op als je interesse hebt in één of meerdere van onze buitenhaarden, ook als je deze als dealer wilt doorverkopen naar jouw klanten.

Over Fik Buitenhaarden

Voordat wij meer informatie prijsgeven over de uitstekende Cortenstaal buitenhaarden die wij produceren en vermarkten, lees je hierbij eerst iets meer informatie over Fik Buitenhaarden. Het doel dat wij hebben en al geruime tijd verwezenlijken, is dat wij iedereen gezelligheid en warmte willen meegeven in de tuin, de veranda of op het terras. Maar niet alleen veel huiseigenaren zijn bij ons tevreden klanten, ook eigenaren van bedrijfspanden weten de weg richting onze buitenhaarden regelmatig te vinden. Onze buitenhaarden zijn stuk voor stuk uniek en stijlvol. De buitenhaarden geven warmte en bestaan uit hoogstaande materialen en worden door ons zelf geproduceerd. Bekijk ons standaard assortiment in de webshop of laat jouw nieuwe buitenhaard door ons ontwerpen en produceren.

Wat maakt de producten van Fik Buitenhaarden uniek?

Bij al onze buiten haarden staan kwaliteit en uniekheid centraal. Dat wil zeggen: alle producten worden bij ons separaat en handmatig gefabriceerd. Onze producten staan bij onze dealers en afnemers bekend om de robuuste maar moderne uitstraling. Bekijk ons standaard assortiment en je zult snel overtuigd raken van onze kwaliteit en alle extra mogelijkheden. Uiteraard ben je altijd van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom aan de Rijksweg in Schoorl, zodat je ter plekke jouw favoriete haard voor buiten kunt uitkiezen. Altijd goed voor de nodige inspiratie én indien gewenst voor een advies van één van onze professionele medewerkers. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om in Schoorl langs te komen, dan kun je natuurlijk ook het assortiment online bekijken en vervolgens telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij informeren je graag over jouw toekomstige, robuuste en unieke buitenhaard!

Waarom een buitenhaard van Fik Buitenhaarden?

Wie wil er nou niet tijdens lange zomeravonden met het gezin of de familie in de tuinset genieten van een knapperend haardvuur? Een haard voor buiten zorgt niet alleen voor een sfeerverhogend effect, maar ook voor de soms nodige extra portie warmte. Bij Fik Buitenhaarden vind je verschillende modellen buitenhaarden. Als je zou gaan voor een haard voor buiten bij Fik Buitenhaarden, dan zou je om meerdere redenen een goede keuze maken. Belangrijk om te onthouden is dat jij als klant of als afnemer met jouw wensen bij ons altijd in het middelpunt staat. Dus zie je bijvoorbeeld een stalen buitenhaard in ons assortiment, maar twijfel je over het formaat? Voor jouw tuin, of voor jouw klanten, produceren wij iedere buitenhaard apart en op aanvraag volledig volgens jouw wensen betreft bijvoorbeeld grootte en kleur. Zo weten we zeker dat elke stalen buitenhaard uitstekend zal passen in de tuin waarin deze geplaatst zal worden. Lees verder voor meer informatie over ons standaard assortiment buitenhaarden.

Bekijk ons assortiment buitenhaarden

Fik Buitenhaarden beschikt over buitenhaarden in allerlei stijlen, vormen, maten, kleuren en materialen. Onthoud daarbij dat je bij elk model kunt aangeven wat jouw gewenste grootte, kleur en materiaal is. Heb je zelf een uniek idee voor in jouw tuin? Benader ons, zodat we samen iets unieks kunnen samenstellen. Hieronder noemen wij onze showmodellen, die uiteraard op onze webshop ook uitgebreid, met foto’s en specificaties, te bezichtigen zijn:

 • Buitenhaard Amsterdam:
 • Een prachtig laag model waar u van alle kanten het vlammenspel kunt bewonderen en genieten van de warmte en sfeer!
 • Buitenhaard London: Een compact en fijn model dat zorgt voor een unieke sfeerbeleving. Een echte eye catcher voor iedere tuin!
 • Buitenhaard New York: Een tijdloos en strak ontwerp dat geschikt is voor op het terras of in de veranda. De geïsoleerde RVS buis zorgt voor vermindering van rookontwikkeling zodat je optimaal kunt genieten van warmte en sfeer.
 • Buitenhaard Parijs: Geniet rookvrij van veel warmte en sfeer op het terras of in de veranda. De buitenhaard heeft een diameter van 48cm.

Alle haarden zij gemaakt van sterk en robuust Cortenstaal met een dikte van 3 mm. De buitenhaarden zullen na ongeveer 2 maanden verkleuren naar de roestbruine kleur. Tenslotte is het belangrijk om te weten dat wij maar liefst 4 jaar garantie geven op al onze buitenhaarden.

Unieke servicevoordelen bij Fik Buitenhaarden

Behalve dat onze stalen buitenhaarden kwalitatief van uitstekend niveau zijn, profiteer je van nog veel meer voordelen bij Fik Buitenhaarden. Bij deugdelijke materialen past ook alleen maar een goede service. Dit uit zich bij ons op de volgende manieren:

 • Wij denken écht met je mee: elk product is maatwerk
 • Vrijwel oneindige mogelijkheden tot het aanbrengen van jouw eigen ideeën
 • Een uitstekende, persoonlijke service
 • Wij leveren op voorhand alle benodigde informatie en kennis, dus geen onaangename verrassingen naderhand
 • Van A tot Z geregeld, jouw totaalpartner op het gebied van buitenhaarden
 • U ontvangt 4 jaar garantie op al onze producten

Wil je een stalen buitenhaard kopen? Neem contact met ons op

Ben je overtuigd en ga je inderdaad voor lange zomeravonden in jouw tuin, waarbij jouw buitenhaard ervoor zorgt dat iedereen zich extra comfortabel voelt? Of zou je onze haarden voor buiten in jouw winkel willen aanbieden aan jouw klanten? Of heb je misschien vragen over hoe je zo’n haard voor buiten kunt voorzien van jouw persoonlijke touch? Wat je wensen ook zijn, wij staat altijd voor je paraat. Bel 06 53743792, stuur een e-mail naar hallo@fikbuitenhaarden.nl of laat een bericht achter via het contactformulier op onze website. Wij komen graag met jou in contact, zodat we jou persoonlijk kunnen adviseren over welke buitenhaard het best past in jouw tuin, of in de tuinen van jouw klanten. Opzoek naar een plantenbak? Klik dan hier.