• Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis
  • Nederlands Cortenstaal
  • 4 jaar garantie
  • Gratis verzenden

Wie zijn wij

Ons verhaal

Het is 1991. Al sinds jaar en dag weten diverse bedrijven dat je voor reparaties of een machine op maat in Schoorl moet zijn. Van kapotte transportwagen tot nieuwe plantmachine, van koolsnijmachine tot reinigingsmachines: bij de mannen van Witte maken en repareren ze het. Wat hun ogen zien, maken hun handen. En als het nog niet bestaat, bedenken ze zelf wel een oplossing.

Naast hard werken houden zij ook van gezelligheid. Als er dan ook de mogelijkheid was om in de tuin te zitten dan grepen ze deze aan. De buitenhaard die altijd aanstond om de avond meer sfeer en warmte te geven was zelf gemaakt. Daar ontbrandde toen ook het idee om zelf buitenhaarden te gaan maken. Dit fijne gevoel willen wij anderen ook mee geven. En op deze avond ontstond het idee voor de handgemaakte buitenhaarden.

“Wij hebben een echte passie voor staal en zoals onze naam al zegt Fik steken.”

Als familiebedrijf worden zaken anders gedaan, wij doen bijvoorbeeld geen compromis in kwaliteit of service. Met onze haarden kun je voor een langere periode van jouw tuin genieten. De kachels zijn van eigen design en worden met de hand gemaakt in Noord-Holland van dik cortenstaal. Wij hebben een echte passie voor staal en zoals onze naam zegt Fik steken.