• Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis
 • Nederlands Cortenstaal
 • 4 jaar garantie
 • Gratis verzenden

Terrashaard

Fik Buitenhaarden, dé specialist in terrashaarden voor buiten

Beschik jij over een nieuwe tuin en wil je daarvoor een nieuwe terrashaard kopen? Of zou je je jouw tuin willen opfrissen met een nieuw element en overweeg je daarvoor een terrashaard? Een uitstekende keuze, want er kan geen twijfel over bestaan dat een terrashaard een sfeerverhogend effect geeft aan elke tuin. Bij Fik Buitenhaarden zijn wij ervan overtuigd dat iedere tuin of veranda weer een unieke vormgeving heeft. Bij elke tuin is er dan ook een soort terrashaard die er het best bij past. Gelukkig is Fik Buitenhaarden gespecialiseerd en ervaringsdeskundige in het bieden van maatwerk. Bij al onze producten is het mogelijk deze naar eigen wens te laten modificeren, dus ook voor onze terrashaarden voor buiten. Laat ons jouw precieze wensen weten, zodat wij jouw buitenhaard kunnen aanpassen aan jouw persoonlijkheid en jouw tuin. Zo ben jij verzekerd van optimaal genot tijdens die sfeervolle, lange zomeravonden, waarin je met familie en vrienden onvergetelijke herinneringen opbouwt. Kom eens langs in onze showroom in Schoorl of bekijk ons standaard assortiment op de webshop. Zo weet je precies wat Fik Buitenhaarden als producent en leverancier te bieden heeft!

Over Fik Buitenhaarden

Wij vertellen je graag meer over de prachtige en kwalitatief hoogwaardige terrashaarden die wij fabriceren en leveren, maar eerst lees je meer informatie over ons bedrijf. Fik Buitenhaarden heeft als hoofddoel gezelligheid en warmte te brengen in iedere tuin! Naast hard werken houden wij ook van gezelligheid. Als er dan de mogelijkheid was om in de tuin te zitten grepen we dit aan! Met familie, vrienden of kennissen zaten we tot laat in de avond in de tuin met een buitenhaard die aanstond om meer sfeer en warmte te geven. Deze haard was zelf gemaakt, daar ontbrandde toen ook het idee om zelf buitenhaarden te gaan maken. Onze missie is om dit fijne gevoel ook mee te geven aan anderen.

Voor een prachtige en unieke handgemaakte buitenhaard ben je bij ons aan het juiste adres! Dankzij onze kwaliteit en veelzijdigheid hebben wij inmiddels vele woningbezitters als tevreden klanten. Mogen wij ook jouw tuin voorzien van een prachtige tuinhaard?

Wat maakt onze producten bijzonder?

Kwaliteit en uniekheid, dat zijn kenmerken die bij Fik Buitenhaarden altijd centraal staan. Zo worden alle producten bij ons separaat en handmatig geproduceerd. Onze materialen laten zich het best omschrijven als robuust en modern. Als je ons assortiment bekijkt zul je snel overtuigd zijn van onze kwaliteit en alle extra mogelijkheden. Kom daarvoor langs in onze showroom in Schoorl, zodat je ter plekke jouw favoriete terrashaard kunt uitkiezen of samenstellen. Je kunt bij ons in Schoorl terecht voor advies bij één van de professionele medewerkers van Fik Buitenhaarden. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar onze showroom te komen, bekijk dan ons standaard assortiment in de webshop. Of bel ons op 0653743792, dan informeren wij je met veel plezier over de mogelijkheden voor een eigen unieke buitenhaard.

Waarom een terrashaard van Fik Buitenhaarden?

Je herkent het vast wel: een lange zomeravond met als het even kan een prachtige zonsondergang, die je onder het genot van een hapje en een drankje in de tuin doorbrengt met vrienden of familie. Toch wordt het in de loop van de avond meestal wel wat fris om nog buiten te blijven zitten en volgt er dus een dilemma: blijven we in de iets te koude buitenlucht, of gaan we toch maar naar binnen? Met een buitenhaard van Fik Buitenhaarden kun jij dit dilemma naar de verleden tijd verwijzen. Een knetterend en verwarmend haardvuur zorgt met zekerheid voor de benodigde extra warmte en behaaglijkheid, maar heeft ook een enorm sfeerverhogend effect. Bekijk het aanbod van Fik Buitenhaarden, want de meest geschikte terrashaard voor in jouw tuin zit hier vast en zeker tussen. Bovendien beschikken wij over fraaie en bijpassende haardhoutrekken. Bij Fik Buitenhaarden kies je altijd de juiste terrashaard voor buiten, want bij ons sta je als klant of als afnemer altijd centraal. Twijfel je bijvoorbeeld over het formaat van een haard die verder volledig aan jouw wensen voldoet? Geen probleem, want wij passen al onze showmodellen aan al jouw wensen aan. Zo kun je hier eindeloos variëren in bijvoorbeeld formaat, kleur en grootte. Zonder twijfel zal de door jou samengestelde buitenhaard daarom uitstekend passen in jouw tuin of bij jouw veranda. Lees verder om meer te weten over onze showmodellen.

Ons uitgebreide assortiment terrashaarden

In de showroom van Fik Buitenhaarden vind je terrashaarden in diverse stijlen, vormen, maten, materialen en kleuren. Bovendien, als je vermoedt dat een aangepaste versie van ons showroommodel beter bij jouw tuin past, dan kun je bij elk model je specifieke wensen doorgeven. Je kunt bij ons zelfs geheel nieuwe ideeën aanbrengen en door ons laten uitvoeren. Door alle mogelijkheden kan het dus niet anders dan dat je jouw gewenste terrashaard bij Fik Buitenhaarden zult vinden. De volgende showmodellen zijn bij ons te bezichtigen:

  • De terrashaard Amsterdam: Een uniek ontwerp, een echte eye catcher voor iedere tuin. Geniet rondom de terrashaard van het open vlammenspel en geknisper van het hout!
  • De terrashaard London: Compact en laag ontwerp dat zorgt voor de ultieme sfeerbeleving en warmte in iedere tuin. Stoer ontwerp dat prominent aanwezig is in de tuin; ga voor optimale sfeerbeleving!
  • De terrashaard Parijs: Een unieke haard geschikt voor op het terras of in de veranda. Geniet van warmte en sfeer en ervaar minder rookvorming, de rook wordt afgevoerd via de hoge geïsoleerde RVS buis. Dit betekent optimaal genieten!
  • De terrashaard New York: Een robuuste en stoere terrashaard voor op terras of veranda. Compacte afmeting met geïsoleerde RVS buis waardoor rookvorming voorkomen wordt.

Op alle bovenstaande terrashaarden geldt dat wij er een garantie op geven van maar liefst 4 jaar.

Unieke servicevoordelen bij Fik Buitenhaarden

Ten eerste biedt Fik Buitenhaarden buitenhaarden van hoge kwaliteit. Gemaakt van 100% cortenstaal dat garant staat voor een uitstekende kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van duurzaam materiaal. Daar begint het allemaal mee. Maar er zijn nog veel meer redenen om te kiezen voor een terrashaard van Fik Buitenhaarden:

 • Wij denken écht met je mee: elk product is maatwerk
 • Vrijwel oneindige mogelijkheden tot het aanbrengen van jouw eigen ideeën
 • Een uitstekende, persoonlijke service
 • Wij leveren op voorhand alle benodigde informatie en kennis, dus geen onaangename verrassingen naderhand
 • Van A tot Z geregeld, jouw totaalpartner op het gebied van buitenhaarden en vuurschalen
 • Je ontvangt 4 jaar garantie op al onze buitenhaarden en vuurschalen

Wil je een stalen terrashaard kopen? Bel of mail ons

Wij beschikken over een standaard assortiment buitenhaarden. Het is mogelijk om de terrashaarden op maat te maken op basis van jouw wensen.
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt over één van onze terrashaarden. Het kan ook zijn dat je al een voorkeur hebt voor een bepaalde terrashaard. In alle gevallen geldt dat wij altijd beschikbaar zijn voor jouw vragen of opmerkingen. Bel daarvoor 0653743792, stuur een e-mail naar hallo@fikbuitenhaarden.nl. Samen komen we er vervolgens achter op welke manier wij de beste terrashaard voor jou bewerkstelligen.