• Vóór 16:00 besteld, overmorgen in huis
  • Nederlands Cortenstaal
  • 4 jaar garantie
  • Gratis verzenden

Vuurschaal

Kies Fik Buitenhaarden, voor de beste vuurschalen

Heb jij interesse in een handige en stijlvolle vuurschaal, die je ook als tafelbarbecue kunt gebruiken, voor in jouw tuin of voor op jouw terras? Wens je het buitengedeelte van jouw bedrijfspand van zo’n sfeervolle aanvulling te voorzien?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een vuurschaal geeft een enorme sfeervolle toevoeging! Dit draagt bij aan het creëren van onvergetelijke momenten, zoals lange en behaaglijke zomeravonden met jouw vrienden of familie. Bovendien kun je een vuurschaal voor meerdere doeleinden gebruiken, want ook als tafelbarbecue doet deze uitstekend dienst. Als je nieuwsgierig geworden bent, bekijk dan eens het aanbod van Fik Buitenhaarden. Bij ons kun je je een vuurschaal ook voor een groot deel zelf laten samenstellen, zodat deze precies aansluit op jouw wensen! Samen bespreken we de mogelijkheden, wij denken met je mee! Lees hieronder meer over Fik Buitenhaarden en onze producten in het algemeen of over onze vuurschalen in het bijzonder. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Meer informatie over Fik Buitenhaarden

Voordat wij meer informatie geven over de bijzondere buitenhaarden en vuurschalen die wij ontwikkelen, produceren en verkopen, vertellen wij graag meer over ons bedrijf Fik Buitenhaarden. Wij van Fik Buitenhaarden willen een fijn gevoel meegeven aan anderen. Door meer sfeer en warmte te creëren in de avonden met onze unieke en robuuste buitenhaarden bij jou in de tuin of op het terras.

Dat betekent dat wij van iedere tuin, terras of veranda bij u thuis of op het bedrijf een warme en sfeervolle plek willen maken. Een plek met een stijlvolle buitenhaard of vuurschaal. Bij ons wordt alles met de hand gemaakt en daarom is iedere buitenhaard uniek. De producten staan bekend om hun robuuste doch moderne uitstraling. Ben je benieuwd geworden naar een van onze andere producten? Dan kun je altijd telefonisch op 06 53743792 of via een E-mail aan  hallo@fikbuitenhaarden.nl contact met ons opnemen. Hoe ziet jouw droomtuin eruit? Kom inspiratie opdoen in onze prachtige showroom in Schoorl.

Waarom een vuurschaal van Fik Buitenhaarden?

Er zijn talloze redenen waarom je er goed aan zou doen een vuurschaal te kopen bij Fik Buitenhaarden. Het belangrijkste is dat jij bij ons altijd in het middelpunt staat. Dat klinkt misschien maar al te logisch, maar bij ons is het ook echt zo. Wij fabriceren al onze vuurschalen namelijk per stuk en op ambachtelijke wijze, en dus niet machinematig. Je bent daardoor niet alleen verzekerd van een extra stukje kwaliteit en uniekheid, maar je kunt in overleg met ons ook altijd iets van jouw persoonlijkheid aan de vuurschaal toevoegen. Wil je bijvoorbeeld een exemplaar in een ander formaat of in een bepaald soort materiaal, omdat dat misschien wel wat beter bij jouw huis, bedrijfspand, tuin, terras of alleszins bij jouw persoonlijke situatie past? Bij ons is dat allemaal mogelijk. Neem simpelweg even contact met ons op, dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, dit wordt tenslotte onderbouwd door het feit dat wij vier jaar garantie geven op al onze producten.

Een vuurschaal die volledig aansluit bij jouw tuininrichting

Zoek je een vuurschaal om jouw eigen tuin van een waardevolle en sfeervolle aanvulling te voorzien, dan hoef je nu niet meer verder te zoeken. Zonder twijfel zijn onze vuurschalen een perfecte aanvulling op jouw tuin. Dit zorgt er niet alleen voor dat het comfortabel warm blijft in jouw tuin of op je terras, een vuurschaal heeft ook nog eens een enorm positieve invloed op de ambiance. Zo geniet je met volle teugen van die mooie lange zomeravonden tussen mei en augustus, en dat zonder dat je je genoodzaakt voelt in de loop van de avond naar binnen te gaan omdat het toch iets te koud wordt. Bovendien kan een vuurschaal zich aan het begin van de zelfde avond al dienst kunnen doen als praktische tafelbarbecue. Als het ware profiteer je dus van twee handige producten in één. Heb je interesse? Laat ons dan weten of je onze vuurschaal in regulier staal wilt, of in corten staal. Het is ook mogelijk om een vuurschaal van houten frame te voorzien. Als je dan ook je wensen qua formaat doorgeeft, dan kunnen we echt voor je aan de slag. Ondanks alle eigenschappen die onze vuurschalen zo bijzonder maken, is deze toch heel redelijk geprijsd. Tenslotte geven wij standaard vier jaar garantie mee op onze vuurschalen.

Unieke servicevoordelen bij Fik Buitenhaarden

Naast dat al onze vuurschalen steevast van de hoogste kwaliteit zijn, profiteer je van nog veel meer voordelen als je producten afneemt bij Fik Buitenhaarden. Immers zijn niet alleen de goederen zelf belangrijk, ook de service dient zo goed mogelijk te zijn. Dat realiseren wij ons terdege en dat bewijzen wij op de volgende manieren:

  • Wij denken écht met je mee: elk product is bij ons maatwerk
  • Oneindige mogelijkheden tot het aanbrengen van jouw eigen ideeën
  • Een uitstekende, persoonlijke service
  • Wij leveren op voorhand alle benodigde informatie en kennis, dus geen onaangename verrassingen naderhand
  • Van A tot Z geregeld, jouw totaalpartner op het gebied van vuurschalen

Wil je een vuurschaal kopen? Bel of mail ons

Zie je het al helemaal voor je? Een lange zomeravond in jouw tuin, waar jij vergezeld met jouw familie of vrienden geniet in de nabijheid van het vuur dat uit een prachtige en stijlvolle vuurschaal komt? Neem dan contact met ons op. Bel ons via 0653743792, of stuur een e-mail naar hallo@fikbuitenhaarden.nl. Wij zijn niet alleen beschikbaar voor al jouw bestellingen en vragen, maar ook (en vooral) voor jouw eigen ideeën wat betreft de vormgeving van de ultieme vuurschaal die jij voor ogen hebt voor in jouw tuin of terras. Kortom, benader ons en samen komen wij altijd tot de vuurschaal die het beste bij jou past.